Post by isocbanjuwar on Mar 5, 2022 11:35:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Power Rangers: Legacy Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Power Rangers: Legacy Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho bodů ▞▞▞
▞▞▞ Power Rangers: Legacy Wars 2022 version ▞▞▞
Hra je v pořádku. Ale systém hazardu na získání nových postav je příliš extrémní. Je to doslova hazard. Dokonce ani nekupujete celou postavu najednou. Kupujete za ŠANCI, abyste získali KUS postavy. Je to velmi nepříjemné a přál bych si, aby se to změnilo. Pokud chcete, abych si koupil nové postavy, prostě to řekněte a nastavte na to skutečnou cenu, místo abyste lidi zbytečně utráceli a pak ani nezískali postavu.
Pokud máte rádi power rangery nebo jakoukoli bojovou hru, budete si tuto hru užívat. Její rychlé tempo a vizuální stránka je na mobilní hru docela dobrá. Hra je skvělá a možná pár Rangers má mírné OP, ale hra je skvělá.
Tuto hru jsem nehrál dříve, je příliš úžasná👏👏👏😊 můžete si stáhnout🎮🎮
Kromě toho, na co si stěžujete, jste zatím neudělali nic se zaostáváním v bitvách. Jakmile bude moje oblíbená hra nyní odstraněna z telefonu. Děkuji a sbohem Nway 👋
Hra se zlepšila, zdá se, že server je nyní v pořádku, ale stále zpoždění u některých znaků otravuje AF a pls Nerf tommy Oliver ninja
Opravdu bych tomu neměl dát více než 1 hvězdičku, protože i když se mi líbí, jak je to soutěžní hra, je to taková odměna za výhru. Je to tak nevyvážené, myslím, že epos 1. úrovně Scorpina může udělat chlapa na nejvyšší úrovni a má velmi špatné internetové připojení, které vás může snadno stát hru. Jediné co se mi líbí je grafika.
Po nové aktualizaci, proč musím aktualizovat tuto hru pokaždé, když potřebuji hrát...toto je nejhorší zkušenost, kterou s tím mám po této nové aktualizaci. Opravdu nechci hodnotit tuto aplikaci jednou hvězdičkou, ale musím dát jednu, abych mohl napsat tuto recenzi.
Tato hra je výborná, ale jediný problém je, že tato hra vždy laguje, dokonce i WiFi reaguje skvěle, to je velký problém. V bitvách, pokud jste klikli na úlomky útoku, někdy to ukazuje, že bylo kliknuto, ale neútočí, to se stává, i když protivník neútočí nebo neútočí na tah s nevýhodou typu. Dalším problémem je, že hra je tak pomalá
Opravdu se mi tato hra nelíbí, když jsem viděl snímky obrazovky, myslel jsem, že to bude skvělá hra, ale ukázalo se, že grafika a vizuální efekty nejsou tak skvělé a uživatelské rozhraní hry je trochu staré, myslím, že není dobré. Navrženo ne přepychově, mohu jen říci, že tato hra potřebuje spoustu vylepšení.
Milujte tuto hru. Nějaký druh příběhu by byl droga také opravdu zranil, když jsem šel do ale v2 green ranger a musel jsem si koupit násobky. Stále jsem ho nedostal kvůli nedostatku krystalické odměny.
Hra se mi líbí, ale je na ní tolik reklam
Meh... Nebylo to nic zvláštního. Chtěl jsem zjistit, jestli tam je nějaký příběh. Nudil jsem se a rozhodl se dívat se na videa na YouTube. Ihned po prostudování tutoriálu. Stál jsi před malým oknem. Kde bylo napsáno něco o získání těchto postav, když se přihlásíte k prémii. Nenechá vás to předat, dokud nezaspamujete další tlačítko. Pokud to chcete zkusit, pokračujte, ale připravte se na zklamání, pokud chcete příběh.
Power Rangers: Legacy Wars অ্যাকশন yus
Hra je dobrá, ale vždy mě při hraní odpojí, i když mám dobré WIFI, vždy to zruší herní zážitek
스마트노악 (Smart NOAC) - Nejnovější Verze Pro Android
Úžasná hra a má velký potenciál, ale spoustu prvků, které je třeba upravit. Mnoho vstupního zpoždění na mé poznámce 9 na připojení 5G 200 Mb/s. Také, proč bojuji s někým, kdo má ligu X nebo vyšší statistiky, když jsem v lize 8. Příklad: moje zdraví bojovníka je pravděpodobně maximálně 27 000 HP, ale bojuji s někým, kdo má 55 000 HP. Je to nevyvážené a potřebuje seriózní úpravu. Dávám podrobnou recenzi, takže to možná někdo osloví. Tu hru miluji, ale tohle musí být co nejdříve opraveno.
Opravdu miluji hru, grafika je opravdu dobrá, hra je úžasná a je to velmi interaktivní, skutečně jedna z nejlepších online her, které jsem dokonce přiměl hrát své přátele, a prostě ji nemohou přestat hrát opravdu dobrou hrou
Football Strike: Online Soccer ખેલ કૂદ vra
Hra má opravdu podivné problémy s latencí na straně klienta, které požírají vstupy, a tak v PvP je to trochu provazové.
Je to dobrá hra na hraní, ale můžete sem dát celou sbírku power rangerů? A můžete si vyrobit sadu jako k výročí, kde můžete kombinovat power rangera a vytvořit tak nového Power Rangera? A dále, můžete prosím uvést postavy z pouličních válek? Protože je nemám a nemůžu je najít. Pokaždé, když vidím, že můj klan používá pouliční bojovníky, žárlím. Celkově je to skvělá hra.
Power Rangers: Legacy Wars Mince a Krystaly volný, uvolnit ... nejvíce zajímá: Windows, Xbox360, PS4, PS3, Xbox One, Nintendo Switch, Apple nebo Android.
Velmi špatná hra pokaždé, když ji musíme aktualizovat
Tato hra je někdy opravdu otravná, protože minulý týden, když chci vstoupit do režimu výzvy, hra přestane fungovat, a jindy, když chci bojovat, hra prostě začne selhávat, což vede k nespravedlivé ztrátě.
Nejlepší hra na světě a také nejlepší pro fanoušky Power Rangers
Zrovna do mobilního titulu Power Rangers: Legacy Wars s těmito legendárními válečníky našeho dětství se dostaly nové zajímavé postavy.
Sledujte kanály, které vysílají hru Power Rangers: Legacy Wars živě na Twitchi. Zaregistrujte se nebo se přihlaste, přidejte se ke komunitě a sledujte své
Dotaz na aktualizaci pokaždé, když jsem hru otevřel, byl jsem čtyřikrát aktualizován, ale znovu jsem se zeptal na aktualizaci 😡 Myslím, že tento problém nemůžete vyřešit, takže jsem tuto hru odinstaloval
Pěkná hra !!!
Co se tím děje, nefunguje
Čekala sem od toho trochu víc
ok člověče... tato hra je zábavná, dokud nezjistíte, že je téměř nemožné vyhrát Pvp, protože zápasy se ani nepokusí být vůbec vyrovnané. Vím, že nejsem ve hře tak špatný. spáruji se s lidmi a zdvojnásobím svou úroveň. a jsem si jistý, že hráči jako já jen bije do pytlů pro lidi, kteří platí za výhru. je příliš zřejmé. nemůže si užít hru, kterou nelze vyhrát. prosím lidi, opravte to. chci tuhle hru milovat. chci to navrhnout ostatním. nelze to ospravedlnit, když to uděláte.. opravit!
Celkově si hru opravdu užívám, je velmi návyková, soutěživá a rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších. Mám však VELMI VELKÝ problém se zaváděním nových přehnaných/nevyvážených postav. Díky tomu je účast na událostech ve hře extrémně frustrující a vlastně mě to na chvíli odradí od hraní. Nezničte dobrou věc, chlapi. Dobře víte, které postavy je potřeba nerfovat.
Je to super zábava, ale když jsem se pokusil hru aktualizovat, nedovolilo mi to
Z nějakého důvodu, kdykoli přistoupím k aplikaci pro hru na svém telefonu, obrazovka ztmavne, ale nedovolí hře se automaticky zapnout a zavřít, nechápu, proč má tato skvělá hra po 3 letech tolik problémů. Máte výpadky signálu, závady, zpoždění a další četné problémy a dalším problémem je, že byste měli přestat každou sezónu restartovat a shazovat lidi na nižší pozice kvůli tolika technickým problémům.
Co je to žádná správná prodleva ve hře 100 1000 postav, myslím, co to je, měli bychom udělat nějaký druh kurzu, abychom pochopili postavy a jejich schopnosti.
Power Rangers: Legacy Wars Aksiyon nxg
Velmi pěkná superonline hra 👌můžete prosím dát bestie červeného rangera do poštovní morph boxu
Tabletové hry zdarma: Android a iPad | TabletZona (strana 3)
Power Rangers: Legacy Wars Aksiyon nxg
Skvělá hra, ale chybí tam pár rangerů, ale já tu hru miluji A také tolik místa ke stažení Myslím tím, že jste si již stáhli, teď to uděláte znovu
Hra Power Rangers: Legacy Wars pro Android je bojová hra, protagonisté z nich byly dobře známé postavy seriálu „Power Rangers.“ Nebuďte překvapeni, že hra
Tato aplikace je prostě příliš velká (celkem 500 MB) pro většinu telefonů s pouze 16 GB systémové paměti a všichni víme, že aplikace přesunuté na microSD se po aktualizaci automaticky přemístí zpět do systémového úložiště, takže to není schůdná možnost, pokud ji nikdy neaktualizujete. Samotná aplikace běží dostatečně hladce a hra je plynulá, ale pokud chcete rychle zvyšovat úroveň nebo sbírat Strážce jiné než vzácné, určitě si budete chtít cestu hrou koupit, pokud nejste ochotni hrát dvakrát denně. rok.
Tato hra by byla skvělá, kdyby se za výhru tak nestydatě nevyplácelo, jaký má smysl vylepšovat postavy a talenty, když si každý starý Tom, Dick a Harry může koupit nejsilnějšího hrdinu v obchodě a ovládnout hráče ve stejné nebo nižší hodnosti? ? A bloky ani nefungují tak, jak bylo zamýšleno, když zejména novější hrdinové dokážou poslat jednoho vylétnout do vzduchu, čímž se jeden stane bezmocným a neschopným blokovat údery, které by fungovaly na starší hrdiny.
hry pěkné, ale špatné připojení k serveru opravte, abyste získali pět hvězdiček
Moc se mi tato hra líbí, ale v této hře mi nepřichází nějaká časová síť. Nevím, proč je moje ID MILUJI POWER RANGER
Fuj hnus nic horšího sem nikdy nehrál vůbec to není jako na obrázcích je to prostě hnus dokončil sem tutoriál a hned to ani jednu hvězdu spis pul hvězdy 👎👎
Miluji tuto hru, tato hra spojuje moje dětská kapuce mé oblíbené vzpomínky Power Rangers 😍😍😍
Power Rangers: Legacy Wars অ্যাকশন yus
Power Rangers: Legacy Wars APK 3.1.6 stažení pro Android - com ...